Kirjoittaja
Tämän blogin takana olen minä, Seidi Koivusalo, 23-vuotias nainen Seinäjoelta. Raviurheilu ja hevosten parissa oleminen on rakas harrastukseni, jota ilman en voisi edes kuvitella olevani. Hevoset ovat kiinnostaneet minua aina ja ensimmäistä kertaa vuosiin olen siinä tilanteessa, että minulla on hoitohevosia. Olin kahdeksan kun sain ensimmäisen oman hevoseni ja siitä lähtien minulla on ollut omia hevosia. Opiskelin Kaustisella hevostalouden perustutkinnon ja kirjoitin samalla ylioppilaaksi Vetelin lukiossa. Viimeiset kaksi vuotta Seinäjoella ovat menneet mitä kiinnostavimpien hoitohevosten parissa touhaillessa.


Hevonen on intohimoni. Rakastan haasteita ja niiden voittamista. Näen hevosessa muutakin kuin eläimen. Näen sielukkaan olennon, ystävän, huippu-urheilijan, lojaalin eläimen ja persoonan. Näen mekaniikaltaan moniosaisen olennon. Moni laji koostuu vain yhdestä tai kahdesta mainitsemastani asiasta. Hevosesta tekee kiehtovan sen monipuolisuus. Haluan kehittyä hevosten kanssa, jotta voin auttaa ystävääni, joka on hevonen. Haluan opiskella uutta, sillä haluan tuntea kiehtovan. moniosaisen olennon anatomian. Haluan nousta uuteen aamuun, sillä tiedän, että tallilla minulla on vastassa ystävä, joka on samaan aikaan lojaali, sielukas ja oma persoonansa. Ja lisäksi, se on huippu-urheilija joka kykenee käsittämättömiin suorituksiin omassa lajissaan.

Miksi sitten blogi ja sosiaalisen median kanava? Toinen intohimoni on kirjoittaminen. Olen pitänyt blogeja vuosia omien hevosteni kautta. Rakastan kirjoittamista, sosiaalisia kontakteja ja hevosaiheita. Koen olevani etuoikeutettu siinä, että saan tavata hienojen hevosten lisäksi myös ihmisiä, jotka niiden kanssa toimii. Menestyneen hevosen taustalla on iso tiimi, joka liian usein jää varjoon. Minä haluaisin olla yksi pyörä hevosmediassa, joka nostaa varjoista esiin eri henkilöiden rooleja menestymisen takana. Haluaisin olla henkilö hevosaiheisessa mediassa, joka kertoo siitä todellisuudesta kuinka paljon hevonen vaatii elääkseen, saati sitten menestymiseen. Haluan tuoda esiin itse tähden, hevosen, myös niille jotka eivät hevosta tunne ja luoda positiivista hevosaiheista mediaa harrastuksena.