keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Härmän nelonen ja uudet tuulet


Tietokone sanoi sopimuksen irti, ja sen vuoksi viime päivityksestä on mennyt hetki. Nyt kuitenkin sain kuvia laitettua ja tabletilla kirjoitellaan. Juuri äsken tulin tallilta Teboilin kautta. Tein aamutallin ja päätin sen jälkeen käydä hakemassa jättikahvin, joka tuntui tarpeelliselta. Se tehosi, ja kohta aloitan tehokkaan päivän joka sisältää asunnon siivoamisen ja ruohonleikkuun lisäksi myös kolme ajettavaa ja kolme kävelytettävää hevosta.

Olimme viime viikonloppuna starttaamassa Härmän Nordic King-raveissa Devilin kanssa. Härmän upeat puitteet tarjosivat uskomattoman hienon ravielämyksen, ja kaiken kukkuraksi Devil päräytti hienosti 20m pakilta neljänneksi, ja lopetus oli huima 13!! Eihän Devil ole aiemmin noita vauhteja mennyt kuin auton kyydissä, mutta nyt tuntuu tammalle viimein meno maistuvan. Olin todella ylpeä suoritukseen, ja erittäin kiitollinen Lillbackalle ja koko Härmän väelle loistavasta ravitarjonnasta. Aivan varmasti mennään uudestaan.

Nyt on katseet taas suunnattu tulevaisuuteen. Mikäli kaikki sujuu hyvin ja terveyttä piisaa, ilmoitan tamman Kaustisen 76 - raveihin. Kokeillaan jos päästäisiin mukaan. Kaustisen raveissa on kätevää, kun pystyy tuoda tamman tallista ajamalla radalle katokseen. Ei tule ylimääräistä stressiä kuljetuksestakaan. Talli on kyllä hyväll paikalla. Tänään Devil pääsee käppäilemään metsälenkille. Tavoitteena on rento ja rauhallinen terapialenkki, joita tämä tarvitsee.

Mutta mitkä ovat nämä uudet tuulet, joista otsikko kertoo? Härmän jälkeen haettiin Otto Kokkolasta kyytiin ja se lähti mukaan Kaustiselle, sillä Hisku lähti takaisin kotiin toisen ponin kaveriksi. Alunperin se tulikin vain Oton seuralaiseksi noin vuodeksi, mutta sitten ohessa opetettiin ajolle ja valmennys aloitettiin. Kiitos omistajille yhteistyöstä ja turvallisia kilometrejä Hiskun kärryillä! Otto jatkaa myös Kaustiselta jossain vaiheessa ystävälleni hetkeksi hoitoon ja tavoitteelliseen valmennukseen. Katsotaan mitä tämä tuo tullessaan! Mutta nyt Otto on tosiaan yhdessä Devilin kanssa Kaustisella.

Postauksen kuvat: Tiia Porkola, Jenni Långsved ja Johan Nylund.

Huomio! Oleppas kuulolla, rekisteröityneiden lukijoiden kesken on tulossa huomenna käynnistyvä arvonta toteutettuna yhdessä Hevarin kanssa!


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.