lauantai 24. syyskuuta 2016

Huomenna palataan kilpailutauolta

Jälleen kerran saan myöntää, että surkean koneen ostin. Kannettava nimittäin sanoi jälleen sopimuksen irti, ja tämä postaus kirjoitetaan tabletilla. Pidän tabletin hyödyllisyydestä todella, mutta kyllä kirjoittaminen on hieman hankalaa, mutta ei mahdotonta. Tätä postausta ja tekstiä siivittää kännykkään viime päivinä kertyneet kuvat.

Devilillä on ollut tehohoito viikko. Alkuviikosta se sai huippukylmä hoitoa Erkki Lapin toimesta. Nyt on sitä kokeiltu kaksi kertaa, ja eron huomaa. Tätä hoitomuotoa kannattaa ehdottomasti kokeilla. Devil on myös hierottu kun Satu Riihimäki tuli taas hoitamaan homman kotiin. Polveen kokeilimme myös kinesioteippausta. Ajattelin kirjoittaa aiheesta lähipäivinä!

Minua jännittää. Tai pelottaa. Tai hirvittää. Stressikäyrä huitelee huippulukemissa, ja olen ollut jopa kiukkuinen vähän väliä. Harva uskoo sen johtuvan tulevasta huomisesta startista, mutta ei, sitä se on. Devil palaa ekan kerran sairastauolta. En keksi ihan heti toista yhtä hirveää esimerkkiä kuin se, että joudut jättämään hevosen sairastauolle, vaikka startti menikin hyvin. No nyt on sitten tehty todella tarkkaa tehokasta työtä tamman hyvinvoinnin eteen, ja kaiken pitäisi olla kunnossa. Tosin luulen, että pää tarvitsee startteja alle, jotta sen korvien välikon pääsee taas kilpailurytmiin. Toivotaan parasta. Ja minä yritän hengähtää ja nukkua rauhallisen yön.

Raviurheilu on näyttänyt parhaat puolensa. Hoitohevoseni Golden Sky sai taas juonen päästä kiinni, ja on nyt juossut peräkkäin kaksi kakkosta. Kellon ympäri näiden jokaisen hevosen eteen teen töitä, vain tavoitteena se, että niillä on parhaat edellytykset pärjätä jokaisella. Ja kun se viimein tapahtuu, kyyneleet tulee silmiin. Raveissa kysyttiinkin, että miksi itken. No siksi, että Goldi muistutti taas siitä, miksi ihmeessä tätä kannattaa edes tehdä. Hevosenhoitajan homma on raskasta, ja vaatii paljon. Mutta kyllä se vaan niin paljon antaa. Jo hörinä aamutallissa antaa loistavat edellytykset päivään.

Aamu aurinko lämmittää pakkasaamuna..

Hoitoruuna Cool On Photos

Golden Sky Oulussa. Rakas tamma!

Hiuksetkin kerittiin viimekn värjätä!

Cool On Photos Oulussa. 

Lahjaksi saatu unelma sunnuntaiksi käyttöön.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.