tiistai 8. elokuuta 2017

Devilin kenttätyöskentelyä

Eillisestä postauksesta hieman lisäintoa hakeneena satuloitiin ystävien kanssa pollet, ja lähdettiin jumppaamaan ravurikalustoa kentälle. Minä tulin kameran kanssa katsomaan ja kuvailemaan miten hevoset liikkuu ja käyttäytyy. Ensin oli loistava aurinkoinen sää, mutta ratsastuksen loppupuolella alkoi satamaan, ja kun viimeinenkin hevonen tuli talliin, alkoi satamaan kaatamalla. Nyt taas keli on lähes loistava, kun tulin välissä käymään kotona.

Tänään olen kuvannut, ja kuvaan edelleen my dayta, ensimmäistä sellaista tässä blogissa! Mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan, editointi on valmis huomenna, ja pääsette katsomaan millaista touhua meidän päivä sisälsi. Mukana kuvaamassa oli ystäväni Anette. On huomattavasti helpompi kuvata ensimmäinen my day yhdessä jonkun kanssa. Mutta toivottavasti tykkäätte!


Devilillä oli tänään vähän tammamainen päivä, ja alkuun se hieman kiukutteli. Se kuitenkin vertyi aika hyvin. Essi ensin verrytteli sitä, ja ratsasti sillä alkuun, ja lopuksi Anette kiipesi vielä sen selkään, ja hyppäsi sillä muutaman kerran jumpaksi vähän ristikkoa pitkästä aikaa. Devil tykkäsi hirveästi hypyistä, ja oli tosi kiva nähdä miten se korvat hörössä innoissaan ryhtyi tuumasta toimeen!


Päätin ottaa tavoitteeksi, että Devilillä alettaisiin ratsastaa useammin. Ensinnänkin se on todella hyvää jumppaa ravihevoselle, mutta toiseksi, sen pitää Devilin mielenkiinnon raviurheiluun yllä. Mitä vähemmän kärryillä käydään ja mitä vähemmän raviradan maisemia, sitä paremmin se suorittaa. Toki minun on sitä myös ajettava tottakai, mutta mielenvirkistyksen kanssa kokeillaan taas tätä hyväksi todettua systeemiä.

On jännä nähdä, miten Devil oikeasti nauttii hyppäämisestä. Tulee itsellekin hyvä mieli, kun katsoo sen iloista menoa. Se jopa keskittyy työhön, ja kuulema hyppy on todella pehmeä. Alla lyhyt pikku pätkä Devilin hypystä. Enemmän sitten mydayssa. Ratsastuksen jälkeen tarhaan asteli tyytyväinen tamma korvat hörössä. Onko tässä maailmassa jotain parempaa kuin iloinen ja tyytyväinen  T A M M A?

Myös Helmi, minulla leasingissa oleva tamma, on saanut nyt harjoitella ratsastushommia raviurheilun lomassa. Helmistä on paljastunut nimensä veroinen Helmi. Se liikkuu uskomattoman hienosti, ja on todella kuuliainen, vaikka ajaessa se yleensä on erittäin haastava. Se rakastaa ratsastusjuttuja, ja väitän, että se on yksi parhaimmista ratsastettavista lämpösistä mitä olen ikinä nähnyt. Pidän teidät ajantasalla, kuinka Helmin ratsuharrastus oikean työn ohella kehittyy ja etenee!Devilillä hienot ilmeet. :D

Helmi tamma harjoittelee. 

Krista

Välillä meinasi koulukiemurat ottaa päästä,  Heh, tamma?


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.