tiistai 11. lokakuuta 2016

Otto tuli takaisin

Viime viikolla päättyi ylläpitosopimus, ja Otto palasi takaisin Kaustiselle. Viime viikolla talliimme valmistui myös kenttä, joten kohta on luvassa kunnon ratsastuspostauksia. Otto palasi takaisin hyvässä kunnossa, Jenna on pitänyt siitä todella hyvää huolta. Kauan ei mennyt kun monitoimiruuna joutui töihin ja pääsi testaamaan jotain sellaista, mitä se ei ole testannut. Se hälytettiin varahevosena korttikurssille volttausharjoituksiin, ja pitkän tauon jälkeen poika sai kilpakärryt peräänsä. Hyvin meni, siinäkään ei ollut mitään ongelmia. Kyllä se muisti mitä siellä radalla on tehtävä.

Harvassa on tällaiset hevoset kuin Otto on. Se on kilpaillut koulua, esteitä, hiihtoesteratsastusta, Match Showta, raveissa.. Sillä on vikelletty, ratsastettu satulalla ja ilman, ajettu, vedetty pulkkaa, lumilautaa ja suksia, sekä kärryjä. Se on ollut korttikurssilla. Se tulee toimeen kaikkien kanssa, on hyvä seuralainen, ja varma varsojen lenkkikaveri. Lapset voivat ratsastaa, Se on täysin maastovarma, ja mukava hoitaa. Ei se ihan sitä ennen ollut, kun hypätään vaikka kymmenen vuotta taaksepäin. Mutta nykyään se osaa ottaa elämän rennosti. Tallissa juuri eilen sanoin, että vaikka raviurheilu toisi lokaa niskaan, onhan mulla aina Otto, jonka terapeuttinen vaikutus muistuttaa että "niin joo, hevosethan on se juttu, eikä se raviurheilu!".

Nyt vielä loppuun mutama kännykkäkuva, sekä muutama julkaisemattomaksi jäänyt kuva kameran muistikortilta.Matti oli onnessaan, kun vanha kaveri Otto palasi takaisin piristämään arkea.
1 kommentti

  1. Otto on ihan mieletön hevonen! Mä oon kiitollinen sulle Seidi että sain pitää Ottoa ylläpidossa tuon pari kuukautta, oisin varmasti hajonnu kasaan jos mulla ei ois ollu Otto terapeuttina. Se ruuna on kyllä niin täyttä rakkautta! Rapsutuksia ja pusuja niin Otolle kuin myös Devilille! <3

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.