tiistai 26. huhtikuuta 2016

Puhelimen tyhjennys 1

         
Nyt on aika kokeilla tätäkin! Muutama kollaasi kännykän saloista. Kuvat ja kollaasit ei ole aikajärjestyksessä, mutta mukana on kaikenlaista. Ensimmäisessä kollaasissa näkyy perusarki. Treeniä ja hoitoa. Olen tosi tarkka hoidon suhteen, koska tykkään siitä ja pidän sitä tärkeänä.
Devil on todella mukava ajettava, ja sen vuoksi minulla on liikaa kännykkä kuvia ja videoita lenkeiltä. Toisessa kollaasissa näkyy myös ilmanvetosuoja. Devil on vetänyt ilmaa, ei älyttömästi, mutta vetää kuitenkin. Päätin että kokeilen ensin sen kotona ennen starttia. Ensimmäinen lenkki suojan kanssa meni surkeasti. Tamma potki ja kiukutteli, mutta toinen kerta meni loistavasti. Tasoissa oltiin.


Kolmas kollaasi sisältää pari hullua selfietä. Toinen roskaruoka reissulta ha toinen hevosen selästä. Voit miettiä kumpi on kumpi. Lisäksi kuviin on päässyt Hisku, Devilin hiitti ja hoitohevoseni Kostin harjoitusravireissu.

Neljännessä kollaasissa ylhäällä on Devilin epäonnistunut Seinäjoen reissu ja eräs epäonnistunut ratsastusreissu. Ratsastusreissulla kaikki muu meni hyvin, paitsi lopuksi vastaan tuli järkyttävän iso traktori, ja sitten Devil otti lähdöt. Varmaan kilometrin verran tuli kunnon kiitolaukkaa, mutta sen jälkeen neiti rauhoittui. Kuvissa myös hoitohevonen Vili, Hisku, ja minulla hoidossa ollut koira Sessi kera rakkaan akustisen Ibanezin kitaran.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.