tiistai 5. huhtikuuta 2016

Täysissä voimissa maaliin


 Upea ravipäivä eilen Nikulassa, vaikka alkuun tuntui siltä että ei nyt oikein onnistu mikään. Meillä piti olla alunperin jenkkikärryt, ja niillä kerettiin jopa kaksi lämmityskierrosta ajaa, silloin hajosi rengas. Uutta rengasta ei siihen hätään saatu, mutta Paavolan Vellu lainasi Customin Multicarbonit, jotka pelastivat tilanteen. Kiitos Vellu!

Lämmitys ei siis tapahtunut aivan Devilille tuttuun tapaan, eli muutama rinki kaksi lähtöä ennen. Ennen ykköslähtöä piti vielä käydä hoitamassa lämmitys loppuun. Itse startissa stressasin eniten lähtöä voltista, mutta tamma hoiti sen hienosti. Se lähti hyvin, ja jatkoi hyvin. Tamma oli umpipussissa loppuun asti, ja kuski joutui pitämään sitä koska tilaa ei ollut. Vetopallot jäi korviin. Jumalauta me oltaisiin oltu totossa jos olisi saatu tilaa! Devil oli viimeinkin oikeasti ravihevonen. Kyllä tämä tyttö pidätteli itkua startin jälkeen niin hyvin kuin pystyin. Nämä ovat niitä onnen hetkiä kun hevonen vihdoinkin menee eteenpäin. Devil ei ollut väsynyt yhtään, tämä teki sen päälle tosi hyvää. Olen niin ylpeä. Kuudes sija tuli joka tapauksessa.

Meillä on hyvä tiimi, ja ilman näitä ihmisiä ympärillä tästä ei tulisi mitään. Oli se sitten kannustava kommentti tallinkäytävällä, käytännön apu tai inspiraation haku kahvituokiolla. Olen onnellinen tyttö kun saan olla näiden ihmisten ympäröimänä. Voiko tässä sanoa enää mitään muuta.

Kiitos ❤

Postauksen kuvat; Johan Nylund2 kommenttia

  1. Ihan superkiva, että tuli onnistumisia!!
    Ei sinnuu varmaan etes kiinnosta mutta heitämpä tämän oman blogini tähän
    http://poniprinsessaliiinu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Hei Olga! Joo tässä lajissa pitää osata ottaa ilo irti. Ja kuva blogi sulka, liityin lukijaksi! 😊

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.