torstai 7. heinäkuuta 2016

Kaustisen 76-ravit
























Kaustisen kaksipäiväiset kutsuu jälleen. Niihin osallistuminen on minulla ollut jo monen vuoden ajan perinne, jota ei jätetä väliin satoi tai paistoi. Muutaman kerran olen ollut vain katsojana, mutta viime vuosina on jompana kumpana päivänä aina ollut hevosia mukana. Tänä vuonna kilpailupäivä on lauantai 9.7 ja mukana on Devil sekä hoitohevoseni Golden Sky.

Vuosi sitten me startattiin Devilin kanssa perjantaina, mutta koelähdössä. Muistan sen kauhean jännityksen kun edellinen koelähtö meni hylkyyn. Tuona päivänä Devil kuitenkin päätti tehdä minust onnellisen. Ensimmäistä kertaa minulla oli virallisesti oma kilpahevonen, joka pääsee starttailemaan.


2015 kilpailukausi ei ollut häävi. Monia huonoja startteja, hevonen ei ollut täysin kunnossa, ja mikään ei oikein ollut kohdallaan. Syksyn ähky oli oikein loppuhuipennus, ja sen seurauksena jäätiin suoraan tauolle. Hoitoa ja treeniä, tallin vaihtokin tapahtui.

Jos joku olisi vuosi sitten kertonut että "Joo vuoden päästä tämä tamma juoksee ja ansaitsee omat pisteensä ja niillä pääsee mukaan Härmän isoihin Nordic King raveihin ja Kaustisen kaksipäiväisiin 76-lauantaille", olisin nauranut tyypin pihalle. Sellainen ajatus ei käynyt mielessäkään. Nyt kuitenkin on kaikki palaset loksahtanut hyvin paikalleen, ja tamma on alkanut saamaan juonen päästä kiinni. Jo tähän mennessä jesä on antanut enemmän kuin osasin toivoa.

Lauantaina katsotaan kuinka käy. Koskaan en uskalla sanoa kommentteja, mutta kyllä pirusti jännittää. Hienoa olla jo pelkästään kilpailemassa kaksipäiväisissä. Ilman kenkiä ja jenkkikärryt perään. Tulkaa moikkaamaan katokselle Kaustisella 9.7!

Devil Kokkolan koelähdössä, hylkäys tuloksena.

Ensimmäinen startti.



3 kommenttia

  1. Onnea kisaan näin etukäteen:-)

    VastaaPoista
  2. Hurjasti onnea matkaan teille! Vaikka valitettavasti minun täytyy toivoa kakkossijaa meidän opiston tallilta saapuvan Arctic Love Stormin vuoksi ;)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.