sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Uskomaton Devil!!
Vaikka kuva näyttää hyvältä, toisia silti oltiin, ja se oli aivan tajuttoman hyvä suoritus meidän Devililtä! Liikutuksen kyyneliä saa pyyhkiä vieläkin tätä kirjoittaessa, ja kun katson lähtöä, silloin saa jo hakea paperia lisää. Eli tosiaan, pitkästä aikaa käytiin autolähdössä ja ensimmäistä kertaa testattiin 2600m pidempää matkaa. Tamma sai juosta suosikin selässä ja tilaa avautui loppusuoralla, ja se tuikkasi keskeltä mukaan. Jos se olisi päässyt pussista vähän aiemmin, olisi voitto kuskin mukaan tullut. Eiköhän se sieltä tule joskus. Ja vaikka ei tuliskaan, elämyksiä on jo niin paljon tässäkin, että huhhuh! Katso Devilin lähtö TÄÄLTÄ!

Devil on sellainen "Kaikkien hevonen". Olen niin onnellinen siitä miten se vaikuttaa monen ihmisen elämään. Te ihanat sukulaiset ja ystävät, jotka kannustatte ja tuette eri tilanteissa, olette tärkeä osa sitä mitä tämän kanssa on koettu ja tullaan kokemaan. Jokainen kannustava sana, hymy, ja halaus oli sitten hyvä tai huono päivä, auttaa jaksamaan ja tsemppaamaan. Ja te lukijat. Olen onnellinen ja kiitollinen siitä että teitä on. Te olette joukko, jonka kanssa haluan nämä kokemukset jakaa. Tämä kuuluu kaikille. Kiitos myös Royal Sulky kärrylainasta, oli uskomattoman hyvät kärryt nämä Royal Aero jenkkikärryt. Niistä teen esittelypostauksen lähipäivinä!
Tavoitteet on asetettu ja katse tulevaan käännettiin jo eilen illalla, kun avasimme kilpailukutsut. Devil on ilmoitettu nyt Ouluun 18.7 ja maanantaina saamme tietää listat. Luulen että näillä pisteillä jo pääsisi hyvin mukaan, taulu sisältää tällä hetkellä kolme kakkosta, nelosen ja seiskan. Ja seiska on se joka tippuu seuraavaksi. Muistan kun vielä alkuvuodesta yritin epätoivoisesti ilmoittaa jonnekin ja varmaan kymmenestä startista peräkkäin karsittiin kun ei niillä surkeilla pisteillä päässyt mihinkään. Hevonen ei päässyt yhtään kiinni starttirytmistä, ja sen takia se ei oikein tullutkaan eikä mennyt mihinkään. Nyt tilanne on kuitenkin toinen, ja se on saanut juonen päästä kiinni, kun startteja on sopivin väliajoin. Säännöllisesti, mutta ei liikaa. Vaikka kovasti joskus houkuttaisikin, ei me joka raveihin yritetä paria kertaa viikossa. Pitää vähän miettiä hevosta, ja antaa sen palautuakin kunnolla. Se on minun mielestä tärkeää. Tänään tamma saa ulkoilla koko päivän, ja illalla sitten letkutellaan jalkoja ja hoidellaan kovasti. "Ylimääräinen" rapsuttelu on tälle hyväksi, se tykkää siitä niin paljon. Nämä tammat kun on vähän semmoisia.. Hah!


Kaustisella oli upeat ravit taas kerran. Ne loppui liian äkkiä, vaikka Otto tosin voisi olla siitä eri mieltä. Otto palveli urheasti ravikansaa vetämällä kaikkien lähtöjen esittelyt molempina päivinä. Oli liikuttavaa katsoa kun se sai myös isojen kilpailujen loimet ylleen ja takana tuli uskomattoman hyviä hevosia. Siellä oli Ellin Sisu, siellä oli Caijus. Siellä oli Like You ja Victory Bonsai. Otto hoiti hienosti hommansa, ja oli selkeä ammattilainen työssään. Kyllä kelpaa!2. 2 Lady Devil / Aki JärveläImp Brave - Autotalo Antti-Roiko

Imp Brave - Isla-Ajo 2016

Lady Devil

Devil

Imp Brave - Erkki Lappi / Nuorten sarja

Urhea Ottis

Imp Brave - Lipputoimisto


7 kommenttia

 1. Superia! :) Meidän tallin Love Storm jäi valitettavasti neljänneksi tällä kertaa :D

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea teille 2. Sijasta!
  Ja onnea tuleviin startteihin💕

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos paljon Saana! Ouluun päästiin 18.7 ja hyvä lähtöpaikka taas. Katsotaan miten käy! 💕

  VastaaPoista
 4. Huhhuh, kyllä tuli kylmät väreet ja tippa itelläki linssiin kun katsoin linkistä lähdön. Varmasti olisi tamma voittanut, jos olisi aiemmin päässyt pussista pois - komppaan kuskia vaikken niin perillä raveista olekaan. Ihan mielettömästi oot/ootte Devilin kanssa edistyny ja varmasti se voittokin sieltä pamahtaa piakkoin. Tsemppiä tuleviin kisoihin ! <3

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.