keskiviikko 24. elokuuta 2016

Arvonnan tulokset ja kuulumisiaArvonnan tulokset ovat selvillä. Internetin arvontakoneen avulla voittajaksi vahvistetaan Heidi Saarela! Heidille lähtee hänen haluamansa riimu, ja olen sinuun yhteydessä. Kiitos kaikille osallistuneille. Sunnitteilla on myös uusi arvonta, mitä te haluaisitte siinä voittaa? Nyt sinä voit vaikuttaa kommentoimalla tähän postaukseen!

Kävimme Devilin kanssa maanantaina ensimmäistä kertaa startin jälkeen hölkkälenkillä. Tamma tuntui todella hyvältä, sillä oli paljon virtaa, ja oli aivan suora. Polvi oli ennen ja jälkeen lenkin ihan hyvä. Nyt seuraillaan tässä miten homma etenee, ja sitten ruvetaan katsomaan sarjoja. Tuo Penetrol on kyllä ihmeen hyvä myrkky, polvessa huomasi eron jo kahden kerran jälkeen kun olin sitä laittanut. Nyt vain maltetaan odottaa hetki, että ollaan varmasti iskussa kun tauolta palataan. Sitä ennen pitää myös koittaa etsiä hyvät polvisuojat. Onko teillä kokemusta mahdollisimman kevyistä, ja ehkä jopa saumattomista suojista? Kerro, ja suosittele.

Huomenna olisi tarkoitus taas lähteä hölkkimään tamman kanssa. Tänä iltana lähden Kokkolan harjoitusraveihin, mutta tällä kertaa ilman hevosta, mutta työhommia siellä on silti. Sama homma myös perjantaina Kaustisen lounasraveissa. Sunnuntaina sitten matkataan hoitohevoseni Golden Sky:n kanssa Kannuksen raveihin. Pitäkää meille peukkuja!Syöminen oli kivempaa..Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.