keskiviikko 3. elokuuta 2016

Voihan ukkonenHuhhahhei tätä ukkosen määrää! Nyt jokaisena päivänä, viimeiset neljä vuorokautta on ollut salaman täyteistä rytinää. Viime yönä heräsin siihen, että koko kämppä tärisi, ja lasi putosi pöydältä hajoten lattialle. Salama löi vähän matkan päähän maahan asti, ja sen seurauksena tuli tällaista. Nousin sitten ylös sängystä, ja kävelin olohuoneen puolelle, katsoin ikkunasta ulos, ja näin miten salama iski joen varrella olevaan puuhun. En ole ikinä ennen nähnyt tuollaista, ja luonnon voima sai säikähtämään. Se puu posahti joka suuntaan, eikä siitä jäänyt juuri mitään jäljelle. Hyi olkoon.

On ollut todella lämpimiä päiviä. Viime torstaista asti olen ollut kokoajan töissä. Kuninkuusravi-viikonloppu on aina hevosenhoitajan supertyöpäivä. Minun työt ei ollut raveissa, vaan kotipuolessa, kun viikonlopun aikana hoidin omien hevosten lisäksi myös kahdella muulla tallilla. Kiirettä piti, mutta kaikki hoidettiin kunnialla loppuun.

Otto lähti pari päivää sitten ystävälleni Jennalle Seinäjoelle ylläpitoon. Minulla on niin kiire näiden kaikkien kanssa, että aikaa ei yksinkertaisesti ollut niin paljon kuin Otto tarvitsee. Otto pääsisikin nyt sitten joksikin aikaa Jennan hellään hoivaan, jossa se on koko maailman keskipiste. Pitääpä ensi viikolla Seinäjoen raveista käydä katsomassa mitä ruunalle kuuluu.  Mutta ei hätää, te pääsette myös seuraamaan Ottiksen tehokasta elämää Seinäjoella. Jenna nimittäin saa alkaa kirjoittaa blogiini juttusarjaa, joka kertoo Oton arjesta siellä suunnalla. Näin me olemme kokoajan kartalla siitä, mitä ruunalle kuuluu!

Tämä viikko kuluu starttareiden valmisteluissa perjantaita varten. Tallistamme starttaa Devil ja Kosti. Devil oli rankattu lehdessä suosikkeihin, ja oli pohdittu, mahdetaanko sillä ajaa keulaan. Cool on Photos eli Kosti oli myös rankattu kuumimpiin pelivinkkeihin. Katsotaan kuinka meille Vieremän illassa käy - lähdemme rentoina ja avoimin mielin kokeilemaan. Siellä en tamman kanssa ole koskaan käynytykään. Pitäkää peukkuja!


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.