tiistai 17. toukokuuta 2016

Huomenna ankara ravipäivä

Kun katsoin aamulla ikkunasta ulos, näky oli yhtä karsea kuin eilen illallakin. Lähdin eilen iltatallin jälkeen lenkkeilemään. Sain urheiluinspiraation, kun ulkona paistoi aurinko, ja päätin käydä oikein pitkän lenkin ihanassa ilta-auringossa. Kun olin 8km päässä kotoa, ilma muuttui hetkessä aivan toiseksi. Yhtäkkiä havahduin hölkkiväni kaatosateessa ja ukkosessa, hirveän vastatuulen kera. En tykkää ukkosesta, joten pistin vauhtia kotimatkaan, ja kun pääsin sisään, olin aivan puhki. Vaikka kuntoni on ihan hyvä, täytyy myöntää että tuo lenkki otti voimille. Eihän siinä muuten jos ei olisi tarvinut juosta niin hirveän paljon. Minulla kun ei nyt satu olemaan hirveää urheilu ja fitness-innostusta. Mitenköhän sen saisi? Joskus se tulee hetkellisesti, mutta silloin teen ehkä viikon tai kaksi aivan liikaa ja motivaatio katoaa. Miksi en vain osaa tehdä sitä sopivassa suhteessa?

Aamun sade ei paljon raviurheilua haitannut. Hevoset aisoihin vain, ja kiimainen Devil pääsi myös juoksentelemaan. Käytiin pitkä hölkkä, ja viimeinen 600m suora vedettiin reippaampaa. Tamma tuntui yllättävän hyvältä, vaikka kiima yleensä vaikuttaa siihen negatiivisesti, ja siitä tulee todella työnnettävä malli. Tänään se kuitenkin oli terävänä, ja tuli hyvin loppuun asti. Lenkin jälkeen pesu ja jalkojen hoito, sekä juomaa ja ruokaa naamaan.

Illalla teimme iltatallin, ja ennen ruokintaa Teija kuvasi meitä jälleen. Loistavia kuvia taas, olen erittäin kiitollinen. Vihdoinkin olen saanut kuvaajan, joka pääsee melko usein kuvailemaan meitä. Hyvät kuvaajat kun ovat ainakin täälläpäin kiven alla.


Huomenna on luvassa kova päivä. Tänään kotipuolessa on valmisteltu Hiskua huomiseen harjoitusravipäivään. Se kengitettiin aamupäivällä, ja ajettiin iltapäivällä. Kaikki pitäisi olla kunnossa. Huomenna aamulla lähden tallille täällä Kaustisella ja menen laittamaan hoitohevoseni valmiiksi Kaustisen lounasraveja varten. Cool On Photos siis starttaa Hannu Hietasen ajamana. Ravien jälkeen yritän keretä treenata Deviliä, mutta tiukkaa tekee, sillä ei mene kauan, kun täytyy lähteä jo Kokkolan suuntaan laittelemaan Hiskua valmiiksi. Tai tytöt sen kotona laittaa, ja tuo ravipaikalle, minä pääsen suoraa laittamaan ponia sitten.

Pitäkää peukkuja meille, että onnistaisi!

ps. Haluaisin toteuttaa toiveita ja paljastan jotain tulevasta. Juuri nyt haluaisin postausideoita. Kerro mitä ja mistä aiheesta haluaisit lukea. Lisäksi paljastan, että pian on tulossa arvonta rekisteröityneiden lukijoiden kesken. Mutta siitä lisää lähi-aikoina! 

2 kommenttia

  1. Oisko mitään ideaa postauksessa, joka olis Hiskun, Oton taikka Devilin näkökulmasta? :D

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.