torstai 19. toukokuuta 2016

Hyvä ravipäivä ja Tampere

18.5 Kaustinen Cool On Photos (Kuva; Johan Nylund)
Eillinen ravipäivä ei ollut turha. Ensin matkasin hoitohevoseni Kostin kanssa Kaustisen lounasraveihin. Ruuna oli hyväntuulinen. Se kilpaili nuoret-lähdössä ja tuli hyvin kolmanneksi ajalla 1.25. Toinen tuhat tultiin 20, ja viimeiset 500m 18. Hieno varsa!

Valitettavasti harjoitusraveista ei ole kuvia, vaikka reissu olisi ollut kuvaamisen arvoinen. Hisku nimittäin paineli toiseksi ajalla 3.20. Näin vähällä treenauksella juostaan näin. Itsekseni mietin, kuinka paljon se menee eteenpäin kun pojat tulee heinäkuuksi Kaustiselle. Pääsee säännölliseen ratatreeniin kavereiden kanssa. Tuohan oli vasta pikkuruunan kolmas kerta radalla. Myös Otto pääsee Kaustiselle heinäkuussa, ja sen kanssa värkätään myös kaikenlaista. Kesää odotellessa!

Tämä päivä kului itselläni Tampereen hevosklinikalla kahden hevosen hoitajana. Sillä välin Devil kävi kotona töissä, ja oli tuntunut hyvältä ja ollut positiivinen vedoissa. Nyt kun vain pääsisi starttaamaan. Moneen paikkaan ilmoitettu, mutta ei ole päässyt. Ehkä täältä vielä paikka aukeaa!

Ps. Loppuun myös nämä loput Teijan ottamat kuvat parin päivän takaa.Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.