maanantai 30. toukokuuta 2016

Unohtumaton Härmä

2. 10  Lady Devil / Aki Järvelä
Kylläpä oli upea ravi-ilta Härmässä sunnuntaina. Myönnän että koko viikko on ollut yhtä jännitystä ja kiirettä, niin ei ole pystynyt kirjoittamaan. Mutta nyt koitan koota nämä tunteet ja ajatukset sanoiksi. Se on vaikea tehtävä.

Ensin jännitettiin kovasti Hiskua ja mittausta. Hisku on iso poni, ja se oli tasan 107cm! Huhhuh, mutta nyt on starttilupa saatu. Hiskulla oli kova lähtö, mutta täytyy olla erittäin tyytyväinen, sillä poni tulinhienosti mukana, noin 3.30 vauhtia. Käytös 10+! Tästä on hyvä jatkaa.

Sitten Devil. Lämmityksessä se oli perinteiseen tapaan laiska. Napattiin kengät pois ensimmäistä kertaa. Se ei tammaa haitannut, sillä se painatti upeasti hopealle ajalla 1.20.7! Koko kärkikolmikko tuli maaliin täysin samalla ajalla. Hopea ei ole häpeä, vaan se aiheutti onnenkyyneleitä, joita vieläkin meinaa virrata kun juoksua miettii.

6 vuotta, tuhansia tunteja, monia valjastuksia, itkua ja naurua. Nyt se kaikki on palkittu. Kiitos Devil maailman parhaasta valmistumislahjasta. Viikko on ollut täydellinen, alkuviikosta sain myös kuulla olevani hevosenhoitaja-ylioppilas. Huhhuh!!  ❤
6 Golden Fox Hiawatha / Emmi Järvelä
Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.