tiistai 29. maaliskuuta 2016

Kaustiselle starttiin 4.4.




Tänään aamulla heräsin aikaisin, varta vasten Devilin ilmoittamisen takia. Olin kytiksellä, ja katsoin kannattaako ilmoittaa, ja minne. Seinäjoelle ja Kaustiselle loppui ilmoittaminen samaan aikaan, ja puoli yhdeksän aikoihin pistin Devilin mukaan Kaustiselle. No, siinä sitten hevosia tuli aina vuorotellen lisää molempien ravien lähtöihin, ja jännityksellä odotin että kumpaan nyt loppujen lopuksi sitten ilmoitetaan. No, Kaustiselle sitten ilmoitettiin, ja myös päästiin!

Ihan kivan näköinen lähtö tuli kasaan. Tehdään tässä viikko töitä, treenaten ja kengittäen. Katsotaan millaisia muutoksia me keksitään, vai keksitäänkö mitään. Mutta ihan hyvillä lähdetään mukaan.



Kuvailin tänään kyllä kilpavarusteetkin, mutta postaus tulee lähipäivinä. Mutta käytiin kuvailemassa tänään Deviliä, ja muutama kuva tuli napattua. Devil olikin aivan ihmeissään, kun pääsi sisälle vain puunattavaksi, ja sitten pääsikin vielä takaisin ulos. Se ilmiselvästi luuli, että nyt on työpäivä. Mutta sen pidemmittä puheitta kuvia kohti. Tämän jälkeen teenkin viimeiset valmistelut vielä huomiseen psykologian yo:hon. Voi että kun olisi tajunnut oikeasti lukea enemmän, ja sen verran kuin olisi tarvetta. Olen asennoitunut siihen, että syksyllä käyn korottamassa psykologiaa jos siltä tuntuu. Kuusi kirjoitettavaa ainetta kaksoistutkintolaiselle on aika paljon, ja tämä on nyt viimeiseni, ja vielä vapaavalintainen, joten ehkä selviän siitä! Ei tämä nyt kuoleman vakavaa ole kuitenkaan.




"Onks pakko!"






Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.