lauantai 22. heinäkuuta 2017

Puhelimen tyhjennystä pitkältä ajaltaVoi hyvänen aika. Tarkoituksena oli katsoa kännykkää, ja laittaa muutama kuva kännykän arkistoista, mitä en ole varmaan koskaan blogiin julkaissut. Olen ihmetellyt sitä, kuinka kännykkä kokoajan herjaa, että muisti on täynnä, ja että tiedostoja pitäisi poistaa. No onko ihme? Vaikka olen luullut poistaneeni suurimman osan kuvista, ne löytyi edelleen täysissä voimissaan muistikortin kätköistä! Nyt on aika tyhjentää! Aloituskuvat on hoitoruunastani Kostista. Noissa kuvissa me ollaan Oulun raveissa. En edes muistanut noidenkaan olemassaoloa!Seuraavat kuvat. Ensimmäinen vasemmalta on Devil, kotona lenkille lähdössä pumpuleista päätellen. Se yleensä viimeistään tuossa vaiheessa tietää, että me ollaan lähdössä urheilemaan, kun pumpulia otetaan. Mutta jos se ei vielä silloin sitä hoksaa, se tajuaa sen viimeistään silloin kun otan kännykän esiin ja nappaan kuvan. Mikäköhän pakko mielle on ottaa hevosesta aina tuollainen samanlainen, aina ennen lenkkiä? Toisessa kuvassa taas entinen hoitohevoseni Golden Sky, samoissa kekkereissä kuin Kosti ylemmissä kuvissa. Goldi on nykyään uusissa maisemissa, uudella omistajalla. Se oli kultainen tamma.Mikäköhän oli tämä logiikka, jolla nämä kuvat ampaisee latauksen jälkeen tähän postaukseen? Aikajärjestyksessä ei ainakaan. Ensimmäinen kuva on valmennettavastani Makesta, ja toisessa komeilee jo nyt enkelihevosena laukkaileva Otto. Tuohon aikaan tallillemme alettiin tekemään kenttää, ja Oton hoitaja Emmi kävi siellä vähän käveleskelemässä.

Tajusin tässä kirjoittaessani, että aika harva näistä muista hevosista joiden kanssa värkkään, on jäänyt esittelemättä. On siis jonain päivänä aika kirjoittaa postaus näistä muistakin hevosista. Devil on ikioma, joten on luonnollista että se on päätähti. Nämä yllä olevat kuvat on 3v tamma Hosboss Pezzosta, tuttujen kesken Helmistä, Lissusta, Hosbossista. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Se on minulla leasing-sopimuksella, ja katsotaan mihin sen kanssa päädytään.


Näissä kuvissa komeilee taas Kosti. Nämä kuvat on otettu Oulun raveista. Tätä ravireissua en unohda ikinä, sillä reilu kuukausi sitten tällä reissulla, Kosti voitti komealla tyylillä Nuorten sarjan, ja otti kolmannen voittonsa yhteen putkeen. Nuo ravireissut on jäänyt mieleeni, sillä on niin uskomattoman hyvä tunne kun hevonen voittaa, on se sitten ikioma tai hoitohevonen. Mutta aina se tuntuu älyttömän hyvältä, ja aina itken silmät punaisena kun sellainen sattuu. Pärjäämiset kun oikeasti on niin älyttömän kovan työn takana.


Devil Ylivieskassa. Oli kauhea rapakeli. Deviliä ei kiinnostanut mikään. 
Sama Ylivieskan ravireissu, ja Devil.


Tässä taitaa olla Devilin viimeistelyä metsälenkillä Kajaanin starttia varten. Käydään aina aluksi kävelemässä vähän pienempiä metsäpolkuja, ja sitten vasta tehdään töitä tosissaan.


Maanantaina me käydään juoksemassa kilpaa Oulussa. Tule ihmeessä moikkaamaan jos olet maisemissa! Vielä kerkeää osallistua myös hevosen hyvinvointipaketin arvontaan, ja paketin sisältö selviää ensi viikolla. Pääset osallistumaan arvontaan yhdellä arvalla, kun käyt tykkäämässä sivustamme FACEBOOKISSA ja liittymällä blogiin lukijaksi. Toisen arvan saat, kun kommentoit johonkin postaukseen, kerrot osallistumisestasi, ja miten sinä pidät huolta hevosesi hyvinvoinnista!

2 kommenttia

 1. Onpa kiva törmätä pitkästä aikaa aktiivisesti päivittyvään raviblogiin! Näitä, kun ei hirveän usein vastaan tule :o
  Jään kyllä ehdottomasti seurailemaan teidän menoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kiitos, kiva kuulla! Joo, ei näitä liian usein tule vastaan. Tosi huippua että jäät seurailemaan. Kerro ihmeessä, jos tulee mieleen toiveita ravipuolelta tai hevosten hoidosta, mistä haluaisit lukea! :)

   -Seidi

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.